Not known Details About خواص چای عناب در بارداری
Not known Details About خواص چای عناب در بارداری
Blog Article
میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی بهعنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده میشود.
در مطالعات علمی با استفاده از روش کشت سلولی، مشاهده شده که عصاره عناب روی چندین نوع سلول تومور، ویژگی ضدسرطانی از خود نشان داده است. همچنین در نتایج این بررسیها اشاره شده است که اسیدهای تریترپنیک میتوانند جزو مواد زیست فعال مؤثر بر سرطان باشند.
عناب میتواند تاثیر برخی داروها را از بین ببرد و یا تاثیر آنها را برعکس کند که این موضوع میتواند برای شخص بیمار خطرناک باشد. به عنوان مثال، افرادی که از داروهای ضدافسردگی استفاده میکنند، باید از خوردن عناب اجتناب کنند.
بسیاری از تحقیقات تأیید کردهاند که با توجه به اینکه عناب میتواند از استرس اکسیداتیو و اختلالات التهابی جلوگیری کند، در نتیجه از کبد محافظت میکند. همچنین دیده شده است که عصارههای پلیساکاریدی عناب اثر قابل توجهی بر استئاتوز کبدی ناشی از فروکتوز (حالت خفیفی از بیماری کبد که در اثر مصرف زیاد از حد قند فروکتوز موجود در میوهها، آبمیوهها، سبزیجات و عسل، ایجاد میشود و در آن قطرات چربی درون سلولهای کبد یافت میشود) و دیس لیپیدمی (کبد چرب غیر الکلی) از طریق کاهش سطح گلوکز و انسولین دارند.
در ادامه برایتان به طور کامل شرح میدهیم که خواص عناب چیست و چه کاربردهایی دارد.
کربوهیدراتها: میزان فیبر خوراکی موجود در این میوه بالا بوده و یکی از دلایل خواص مفید عناب است. همچنین این میزان فیبر باعث ایجاد احساس سیری در فرد شده و به لاغری و کاهش وزن کمک میکند. عناب حاوی پکتین نیز است که با رسیدن میوه افزایش مییابد. پکتین میوه عناب دارای درجه خواص عناب در طب سنتی استریفیکاسیون پایینی است (یعنی این پلی ساکارید به میزان کمی وارد واکنش با گروههای الکلی میشود) و میتواند به عنوان ژلکننده و قوامدهنده در صنایع مختلف غذایی استفاده شود.
همچنین مقدار زیای فیبر دارد و آن را به عنوان یکی از مواد غذایی مفید برای کبد چرب محسوب میکند و میتواند نقش موثری در رژیم غذایی داشته باشد.همچنین از این میوه در طب سنتی به منظور جلوگیری از ریزش موها نیز استفاده میشود.
عناب میتواند سلامت تخمدان را بهبود بخشد. در مطالعهای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد.
این میوه را میتوانید جایگزین میانوعدههای پرکالری و کم خاصیت کنید و از ثابت ماندن وزن خودتان لذت ببرید.
طبق شواهد تجربی، مصرف مقادیر زیاد عناب ممکن است در موارد نادری باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، یبوست، نفخ و بی حالی شود. از این رو قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت کنید.
علاوه بر این، یک تحقیق بالینی نشان داد که عناب عموماً به خوبی در بدن افراد قابل تحمل است و میتواند نقشهای مفید بالقوهای بر پروفایل چربی خون داشته باشد.
خوراکی های شادی آور
این اسیدهای چرب، به خصوص پالمیتولئیک اسید، به کارکرد اسید چرب امگا ۶ کمک میکنند.
این ماده مغذی کمک میکند دفع راحت و بیشتری داشته باشید. با بهتر شدن دفع، حرکت غذا در اندام گوارشی سریعتر و احتمال یبوست کم میشود.